Solton jártunk



Szent István Nap Solton, a Vécsey Parkban
2014 augusztus 20
 Már az elmúlt évben Egészség Expót szerettünk volna elhozni Soltra, amit nem sikerült megvalósítani. Anyagi eszközeink sem tették lehetővé, valamint mi magunk kevesen vagyunk egy ekkora rendezvény lebonyolítására. Viszont úgy gondoltuk, hogy egy városi rendezvény keretein belül ez megvalósítható lenne.
Egészséges életmód programot hirdettünk meg.  A polgármesterrel jó kapcsolatot ápolunk, így lehetőséget kaptunk a városi eseményen való részvételre, amit a város külön meghirdetett plakáton, szórólapon, kábeltévén, valamint a parkban hangosbemondón többször is elhangzott, hogy keressenek bennünket. Nem kellet külön reklámoznunk magunkat. Egy szép környezetben kaptunk helyet, amit mi magunk választhattunk ki. Kettő db sörsátor alatt egyik sátorban BIO termékeket állítottunk ki, másikban vérnyomásmérés testzsír mérés volt, és ingyen könyvek szórólapok kerültek elhelyezésre. A kedves látogatók kóstolhatták a különböző ízű szendvicseket, süteményt, joghurtot. Transzparensek hirdették egészségünk nyolc alappillérét, amiket a sátrak köré helyeztünk el. Akik bátortalanok voltak, őket a sátor előtt kóstoltattuk termékeinkből, és beszélgettünk velük. Kb. 150- 200 fő látogatott meg bennünket, akikkel nagyon jó beszélgetések alakultak ki, és új kapcsolatok jöttek létre. Email címet cseréltünk és várják a folytatást.
Eközben lelkészünk Gyürüs István bográcsban főzte a finom babgulyást, amiből nagyon sok embert vendégeltünk meg. Programunk az est végén zárult. Fáradtak voltunk, de örömmel, és szeretettel dolgoztunk az Úr szolgálatában.

Ezt az esemény tíz fővel bonyolítottuk le. Külön köszönet Simon Attilának és feleségének Tündinek, valamint Makkosné Juditnak, és Bede Emesének – odaadó, segítőkész munkájukért!
Legfőképpen azonban Istennek köszönjük, aki indíttatást és erőt adott, valamint meghallgatta imáinkat, és biztosította a szép, eső és viharmentes napot a számunkra!
Garda Júlia

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Jelenések könyvének szimbólumai

Ábrahám

Az édenkert