2012. január 10., kedd

Tapasztalataink az Úr Jézussal


Január 3-án a házi bibliatanulmányozó csoportunk egy fővel bővült Dunaújvárosban. - Dicsőség érte Istennek!
Január 4-én Kiskőrösön a Jézus7 Táborhegyi részénél 12 vendég és 8 gyülekezeti tag vett részt. Imádkozunk értük az Úrhoz.
Elkezdődött körzetünkben a 10 nap a felházban program. Aminek nagyon örülök, hogy a testvérek igazán komolyan veszik a programot, azóta is mindennap találkoznak, együtt olvasnak, imádkoznak.
Január 5-én Kiskunhalason is elkezdtük a Jézus7 programot. Nagy örömünkre 26-an voltunk. Nagyon figyeltek. Az iskola igazgatónője különlegesen nagyon kedves volt. Hálásak vagyunk ezért az Úrnak!
Január 6-án Dunaújvárosban is elkezdhettük a Jézus7-et egy iskola tantermében, ami megtellett. Olyan nagyon hálásak voltunk ezért.
Solton - szombaton - a Jézus7 második alkalmára bár csak 4-5 vendég jött, de a testvérek nagyon örültek az együttlétnek, a hallottaknak. Tovább imádkoznak és dolgoznak az emberekért a környezetükben.
Január 9-én hétfőn Sárbogárdon volt a Jézus7 második alkalma. Meglepetésünkre nagyon sokan jöttek. Szívből hálát adtunk értük a drága Jézusnak.
Minden egyes alkalomért, amikor hangozhat az evangélium őszinte hálás szívvel fordulunk Istenhez, aki nem fog egyetlen embert sem elveszni azért, mert esetleg nem hallotta az üzenetet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése