Tapasztalataink az Úr Jézussal


Január 3-án a házi bibliatanulmányozó csoportunk egy fővel bővült Dunaújvárosban. - Dicsőség érte Istennek!
Január 4-én Kiskőrösön a Jézus7 Táborhegyi részénél 12 vendég és 8 gyülekezeti tag vett részt. Imádkozunk értük az Úrhoz.
Elkezdődött körzetünkben a 10 nap a felházban program. Aminek nagyon örülök, hogy a testvérek igazán komolyan veszik a programot, azóta is mindennap találkoznak, együtt olvasnak, imádkoznak.
Január 5-én Kiskunhalason is elkezdtük a Jézus7 programot. Nagy örömünkre 26-an voltunk. Nagyon figyeltek. Az iskola igazgatónője különlegesen nagyon kedves volt. Hálásak vagyunk ezért az Úrnak!
Január 6-án Dunaújvárosban is elkezdhettük a Jézus7-et egy iskola tantermében, ami megtellett. Olyan nagyon hálásak voltunk ezért.
Solton - szombaton - a Jézus7 második alkalmára bár csak 4-5 vendég jött, de a testvérek nagyon örültek az együttlétnek, a hallottaknak. Tovább imádkoznak és dolgoznak az emberekért a környezetükben.
Január 9-én hétfőn Sárbogárdon volt a Jézus7 második alkalma. Meglepetésünkre nagyon sokan jöttek. Szívből hálát adtunk értük a drága Jézusnak.
Minden egyes alkalomért, amikor hangozhat az evangélium őszinte hálás szívvel fordulunk Istenhez, aki nem fog egyetlen embert sem elveszni azért, mert esetleg nem hallotta az üzenetet.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Jelenések könyvének szimbólumai

Ábrahám

Az édenkert