Bibliatábor Kiskunhalason








Augusztus második hetében Kiskunhalason egy szünidei bibliatábort szerveztünk a Szűts József Általános Iskolában. A szervezésben a tompai Nagycsaládosok Egyesülete, a helyi Általános Iskola és a Szövetségben Kiskunhalason a Családokért Egyesület vett részt. 16-21 gyerek vett részt a foglalkozásokon minden nap reggel 7.30 és 17 óra között.
Az ADRA segítségével sikerült minden gyermek részére értékes ajándékokat, pólókat, játékokat adnunk, amit ők a héten összegyűjtött "tálentumaikkal" vásárolhattak meg. A helyi iskola füzeteket, ceruzákat és egyéb - jól használható, apróbb tárgyakat tett a "zsákbamacska" zsákba.
Jó volt látni, amikor a gyerekek megtanultak egy egy bibliai történetet, éneket és lelkesen előadták, "felmondták". A szülők szemében is látszott, mennyire örülnek, hogy foglalkoztunk gyermekeikkel, ezáltal sikerült hasznosan eltölteniük ezeket a napokat.
A bibliai történetek megelevenedtek, az énekek egészen más hangsúlyt kaptak ezeknek a gyerekeknek a szájából. Valóban megérintette őket Isten Igéje és szava. Hisszük, hogy Isten ajtót nyitott Kiskunhalason a gyermekek által a szülők felé (is)

Megjegyzések

  1. Csodálatos volt olvasni ezt a beszámolót is! Köszönöm!!! Legyen áldott minden gyerek szívében mindaz, amit tanult Istentől általatok! Cs

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Jelenések könyvének szimbólumai

Ábrahám

Az édenkert